Snart får flere spillere besøke skrekkens hus

Resident Evil 7-demoen ankommer Xbox One og PC denne måneden.

PlayStation

Den grøsserfylte demoen for Resident Evil 7: Biohazard er endelig på vei til Xbox One og PC, melder Capcom på sine nettsider. Demoen – som har vært tilgjengelig på PlayStation 4 siden juni – slippes først på Xbox-konsollen den 9. desember, og kommer deretter til PC ti dager senere, den 19. desember.

Se den nyeste traileren for Resident Evil 7: Biohazard. (Video: Capcom)

Mens utvikleren gradvis har sluppet nytt innhold til demoen på PlayStation 4, får spillerne på de nye plattformene oppleve den komplette versjonen med én gang. PC-utgaven byr også på en haug med plattformspesifikke grafikkinstillinger, som du kan lese mer om på spillets Steam-side.

Flere hemmeligheter å oppdage

Ved siden av de nye utgavene annonserte Capcom også en ny oppdatering til Resident Evil 7-demoen, som er tilgjengelig på PlayStation 4 allerede nå.

Oppdateringen åpner blant annet opp en dør som tidligere var låst, og inviterer spillere til å grave dypere i det uhyggelige huset. I tillegg hinter utvikleren til nye gjenstander man kan finne, samt muligheten til å oppklare noen av demoens mysterier.

Den oppdaterte demoen åpner opp nye områder.
PlayStation

Resident Evil 7: Biohazard kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 24. januar 2017. Både demoen og det endelige spillet kan oppleves med PlayStation VR, og på årets E3-messe fikk vi se hvordan det vil føles:

– Jeg skal ikke påberope meg å være en VR-veteran, men av spillene jeg har prøvd så langt er demoen for Resident Evil 7: Biohazard en klar vinner. Blandingen av fryd og lammende redsel jeg følte der jeg vandret rundt i det gudsforlatte skrekkhuset var ulikt noen opplevelse jeg noen gang har hatt i et spill – det være seg i VR eller ikke, skrev undertegnede om PlayStation VR-utgaven.

Er PC-en din kraftig nok til å skremme vettet av deg med Resident Evil 7?
Her er systemkravene for skrekkspillet »

Siste fra forsiden