Grusomhetene fortsetter i Resident Evil 7 til vinteren

Slippdatoen er satt for skrekkspillets to neste utvidelser.

Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition samler hovedspillet og samtlig ekstrainnhold i fysisk utgave.

Resident Evil 7: Biohazard – opprinnelig lansert i januar i år – får snart to nye historieutvidelser. Det skriver Capcom på sine nettsider.

«Not a Hero» introduserer nye fiender.
Capcom

Både «Not a Hero» og «End of Zoe» kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 12. desember, sammen med en splitter ny samlepakke for spillet.

Historien fortsetter

Gratispakken Not a Hero skulle opprinnelig slippes i vår, men ble utsatt på ubestemt tid i april. Utvidelsen forteller en frittstående historie om Resident Evil-kjenning Chris Redfield, som har forvillet seg inn på Baker-familiens grusomme gård. Med en rekke nye våpen og nytt utstyr til hjelp, må spillere utrydde det de kommer over av uhyggelige skapninger.

End of Zoe fortsetter der hovedspillet slapp, og tar for seg historien til Baker-familiens datter. For å finne ut hva som skjedde med Zoe må spillere utforske nye områder og bekjempe nye fiender. End of Zoe er en del av sesongpasset for Resident Evil 7, men kan også kjøpes separat.

Hva skjedde med Zoe Baker?
Capcom

Begge utvidelsene – samt det tidligere lanserte «Banned Footage»-innholdet – inkluderes også i den nye samlepakken for grøsserspillet, kalt Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition.

Pakken, som ble annonsert denne uken, slippes for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Innholdet er riktignok det samme som i den allerede eksisterende «Deluxe»-utgaven, men samler ekstrainnholdet på en fysisk disk, for spillere som foretrekker det.

Resident Evil 7 ble godt likt her i gården.
Vår anmelder kalte det et glimrende skrekkspill »

Siste fra forsiden