Resident Evil 7

Resident Evil 7 er nå Capcoms nest største salgssuksess noensinne

Men det er ennå langt igjen til toppen.

Capcom

Resident Evil-serien er generelt populær, og hver nye tittel som lanseres i serien har som regel store sko å fylle. Nå viser det seg at Capcoms siste innslag faktisk har klatret helt til topps i seriens historie, melder blant andre PC Gamer.

Ifølge tall publisert av utgiveren nylig hadde Resident Evil 7 solgt i hele 7,9 millioner eksemplarer per 30. juni i år.

Dermed er spillet ikke bare det mest solgte Resident Evil-spillet til nå, men inntar også andreplassen på listen over de mestselgende Capcom-spillene noensinne.

Capcom

Langt bak førsteplassen

Førsteplassen er det fremdeles Monster Hunter: World som har, en posisjon spillet tok allerede kort tid etter lanseringen i 2018. Monsterspillet har nå solgt i 16,1 millioner eksemplarer, ifølge utgiveren.

Relativt tett bak Resident Evil 7 følger Resident Evil 5, Resident Evil 6 og nyversjonen av Resident Evil 2 som kom ut i 2019.

Det seneste spillet i Capcoms grøsserspillserie bla lansert i 2017 og ble møtt med gode anmeldelser, inkludert 9 av 10 poeng her på verket.

– Resident Evil 7: Biohazard oppleves etter endt spilling som en smart og ekstremt godt gjennomført fornyelse av en klassisk skrekkserie. [...] Resident Evil 7: Biohazard er et spill som faktisk føles inspirert, ektefølt og ikke minst som et spill man bør spille – hvis du tør, vel og merke, skrev vår anmelder.

Capcom har for øvrig nylig kunngjort det åttende spillet i serien, Resident Evil: Village, som skal slippes til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X en gang på nyåret.

Les også: Capcom spør spillere om de har lyst på flere nyversjoner av Resident Evil »

Siste fra forsiden