Resident Evil

Capcom spør spillere om de har lyst på flere nyversjoner av Resident Evil

Sendte ut spørreundersøkelse.

Skjermbilde fra Resident Evil 3-nyversjonen.
Espen Jansen/Gamer.no

Capcom har hatt relativt stor suksess med sine oppussede Resident Evil-spill, som nok har fått mange til å anta at flere er på vei. Nå ser det ut til at spillerne selv skal få et ord med i laget, rapporterer blant andre PC Gamer.

I forbindelse med den nylig lanserte nyversjonen av Resident Evil 3 la utgiveren ut en spørreundersøkelse på nettet, rettet mot asiatiske kunder, hvor de blant annet lodder stemningen for atter nye oppussingsprosjekter.

– Dersom en ny remake-tittel i Resident Evil-serien ble lansert, ville du kjøpt den, lyder et av spørsmålene. I et annet spørsmål ønsker Capcom å kartlegge interessen for en ny oppfølger i serien.

Skjermbilde fra Resident Evil 3-nyversjonen.
Espen Jansen/Gamer.no

Resident Evil 8-rykter

Sistnevnte spørsmål kan indikere at Capcom ennå ikke har bestemt seg for et nytt innslag i serien, men selv om utvikleren ennå ikke har bekreftet Resident Evil 8 har ryktene om spillet allerede begynt å svirre.

De seneste lekkasjene, som rapportert av blant andre Gamesradar, indikerer at Resident Evil 8 skal lanseres til våren neste år og bære tittelen Resident Evil: Village.

Capcoms oppussede Resident Evil-spill har fått generelt god mottakelse. Nyversjonen av Resident Evil 2 kom ut i fjor og høstet 7 av 10 poeng her på verket, mens den ferske Resident Evil 3-nyversjonen ble hyllet som intet mindre enn mesterlig av vår anmelder.

– 2020-utgaven av Resident Evil 3 er, som fjorårets oppussing av Resident Evil 2, et mesterstykke i teknisk spilldesign. Grafikk, animasjoner, lyd og stemmer er alle av absolutt ypperste klasse, med nydelig bruk av lys og mørke, grusomt detaljert blod og gørr, samt fremragende lyddesign som de aller viktigste ingrediensene, skrev vår mann.

Et annet etterlengtet overlevelsesspill er nå utsatt: The Last of Us II er satt på vent på grunn av coronaviruset »

Siste fra forsiden