Resident Evil 7s neste historieutvidelse er utsatt

Capcom trenger mer tid for en ekstra finpuss.

Resident Evil 7s planlagte gratisutvidelse, Not a Hero, vil lanseres noe senere enn først annonsert. Det kunngjorde Capcom i en YouTube-video på tirsdag.

Not a Hero forteller en ny historie, som er adskilt fra hovedspillet.
Capcom

I den drøyt tre minutter lange videoen – som du kan se over – forklarer produsent Masachika Kawata, regissør Koshi Nakanishi og utøvende produsent Jun Takeuchi at de trenger mer tid for å løfte kvaliteten på utvidelsen.

Var nesten ferdig

Not a Hero – som forteller en frittstående historie om Resident Evil-kjenning Chris Redfield – var ifølge Nakanishi nesten klar for sin opprinnelige lansering, som var planlagt en gang denne våren. Etter den overveldende mottakelsen av Resident Evil 7 innså teamet imidlertid at det måtte mer jobb til for å møte fansens forventninger.

Kawata lovet at teamet vil gjøre alt de kan for å skape et virkelig godt produkt, og forsikret samtidig om at utvidelsen fortsatt vil være gratis. Takeuchi annonserte til slutt at teamet jobber med enda en innholdspakke til spillet, men han ønsket ikke å røpe hva den går ut på.

Begge pakkene vil lanseres når de er klare, men utover dette kunne utvikleren ikke si noe om forventede lanseringsdatoer.

Resident Evil 7 ble godt likt her i gården.
Vår anmelder kalte det et glimrende skrekkspill »

Siste fra forsiden