Nå kan du finne nye hemmeligheter i Resident Evil 7-demoen

Capcom har sluppet en ny utgave av demoen og fjernet PlayStation Plus-kravet.

Capcom

Capcom annonserte denne uken en oppdatert versjon av Resident Evil 7-demoen, Beginning Hour, som kan lastes ned fra PlayStation-butikken allerede nå. I den nye utgaven – kalt Twilight – introduserer utvikleren noen nye hemmeligheter i demoens uhyggelige hus, som spillere kan lete seg frem til.

Se den nyeste traileren for Resident Evil 7. (Video: Capcom)

Oppmerksomme spillere kan finne både visuelle forandringer, nye gjenstander og nye veier å gå. Den største forandringen er likevel at man ikke lenger trenger PlayStation Plus for å spille. Da Capcom slapp demoen tidligere i år var abonnementstjenesten en nødvendighet, men nå er dette kravet fjernet.

Ved siden av den oppdaterte demoen slapp utvikleren også en ny trailer for spillet, som du kan se i videovinduet til høyre. Denne viser frem nye og enda mer forferdelige sider ved Baker-familien, spillets morderiske og klin gærne skurker.

Skremmende opplevelse

Resident Evil 7: Biohazard kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 24. januar 2017, men demoen er foreløpig kun tilgjengelig på sistnevnte plattform. Det endelige spillet får også støtte for PlayStation VR, og på årets E3-messe fikk vi oppleve hvordan det vil føles:

– Jeg skal ikke påberope meg å være en VR-veteran, men av spillene jeg har prøvd så langt er demoen for Resident Evil 7: Biohazard en klar vinner. Blandingen av fryd og lammende redsel jeg følte der jeg vandret rundt i det gudsforlatte skrekkhuset var ulikt noen opplevelse jeg noen gang har hatt i et spill – det være seg i VR eller ikke, skrev undertegnede om PlayStation VR-utgaven.

Les resten av sniktitten på spillet her »

Siste fra forsiden