Nå blir Forza Horizon 3 penere på Xbox One X

Se traileren til den nye 4K-oppdateringen av spillet.

Med nye og kraftigere konsoller kommer som regel også oppdateringer av eksisterende spill for å utnytte de ekstra musklene. Det er også tilfellet med det populære bilspillet Forza Horizon 3, som nå har fått en heftig Xbox One X-oppgradering.

Via en fersk oppdatering har Forza Horizon 3 nemlig nå fått et solid visuelt løft, som først og fremst består i støtte for ekte, «native» 4K-oppløsning – som selvsagt krever at du har en skjerm som også støtter denne oppløsningen. En trailer til oppdateringen kan du se øverst.

Mange visuelle oppdateringer

  Bilde: Espen Jansen, Gamer.no

Den nye Xbox One X-oppdateringen av bilspillet byr imidlertid ikke bare på 4K, men også forbedrede refleksjoner og skyggeeffekter, samt bedre og mer detaljerte teksturer både for veiene og terrenget. I tillegg vil tegneavstanden, eller «draw distance» som det heter på engelsk, økes betydelig.

Forza Horizon 3 kom ut i september 2016 og fikk allerede da skryt for sin visuelle kvalitet, og vår anmelder gikk til det skritt å kalle spillet «eksepsjonelt vakkert» i sin omtale.

Spillet har som de andre Horizon-titlene i Forza-serien en åpen verden-tilnærming til racing-sjangeren, i motsetning til de mer simulator-aktige Forza Motorsport-spillene, hvorav det seneste var fjorårets Forza Motorsport 7.

Forza Horizon-studioet skal nå lage et åpen verden-spill i en annen sjanger »

 

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen