Nå blir Forza Horizon 3 penere på Xbox One X

Se traileren til den nye 4K-oppdateringen av spillet.

Med nye og kraftigere konsoller kommer som regel også oppdateringer av eksisterende spill for å utnytte de ekstra musklene. Det er også tilfellet med det populære bilspillet Forza Horizon 3, som nå har fått en heftig Xbox One X-oppgradering.

Via en fersk oppdatering har Forza Horizon 3 nemlig nå fått et solid visuelt løft, som først og fremst består i støtte for ekte, «native» 4K-oppløsning – som selvsagt krever at du har en skjerm som også støtter denne oppløsningen. En trailer til oppdateringen kan du se øverst.

Mange visuelle oppdateringer

Espen Jansen, Gamer.no

Den nye Xbox One X-oppdateringen av bilspillet byr imidlertid ikke bare på 4K, men også forbedrede refleksjoner og skyggeeffekter, samt bedre og mer detaljerte teksturer både for veiene og terrenget. I tillegg vil tegneavstanden, eller «draw distance» som det heter på engelsk, økes betydelig.

Forza Horizon 3 kom ut i september 2016 og fikk allerede da skryt for sin visuelle kvalitet, og vår anmelder gikk til det skritt å kalle spillet «eksepsjonelt vakkert» i sin omtale.

Spillet har som de andre Horizon-titlene i Forza-serien en åpen verden-tilnærming til racing-sjangeren, i motsetning til de mer simulator-aktige Forza Motorsport-spillene, hvorav det seneste var fjorårets Forza Motorsport 7.

Forza Horizon-studioet skal nå lage et åpen verden-spill i en annen sjanger »

Siste fra forsiden