Forza Horizon 3 blir en enda større lekeplass i mai

Bilspillets neste utvidelse introduserer Hot Wheels-inspirerte biler og baner.

Microsoft og utvikler Playground Games har gått sammen med Hot Wheels for å ta Forza Horizon 3-spillere med tilbake til barndommen. Bilspillets neste utvidelse – som kommer til PC og Xbox One den 9. mai – introduserer flere kjørbare lekebiler og kilometer på kilometer med de ikoniske oransje Hot Wheels-banene.

Ny kampanje

Øyhopping har aldri vært lettere.
Microsoft

Forza Horizon 3 Hot Wheels lar spillere utforske seks nye øyer, knyttet sammen av bilbaner med loop-er, korketrekkere og utallige muligheter for stunts. Her kan man blant annet bryne seg på en ny kampanje – som kulminerer i det utvikleren kaller en ultimat stuntkjøringstest – og diverse flerspillerløp over nettet.

Utvidelsen byr på totalt ti nye biler, inkludert Hot Wheels-klassikere som Twin Mill og Rip Rod, og fartsmonstre som Pagani Zonda R og Zenovo ST1. Alt dette følger med i pakken om du plukket opp spillets sesongpass, men det blir også muligheter for å kjøpe Hot Wheels-pakken separat.

Ved siden av utvidelsen lover Playground også en overhaling av spillets Windows 10-versjon. Blant annet kommer støtte for flere ratt og pedaler, forbedret ytelse, flere grafikkinnstillinger og visstnok enda mer.

Utvikleren vil slippe ytterligere detaljer når oppdateringen nærmer seg lansering.

Vår anmelder storkoste seg med Forza Horizon 3.
Les hans tanker om bilspillet her »

Siste fra forsiden