Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 forsvinner snart fra digitale butikker

Spillet har nådd «slutten på livet».

Microsoft

Fra og med 27. september vil Forza Horizon 3 ikke lenger være til salgs via Microsoft-butikken. Det kommer frem i en melding fra seriens offisielle Twitter-konto.

Forza Horizon 3 serverte fart og moro i Australia.
Microsoft

Som utvikleren forteller har spillet nådd såkalt «End of Life»-status – eller slutten på livet. Kort forklart betyr det at både Forza Horizon 3 og alt av ekstrainnhold fjernes fra digitale butikker.

LES OGSÅ: Forza Motorsport på Xbox Series X markerer en ny start for serien »

Akkurat hvorfor det blir borte kommer ikke frem, men ettersom datoen er nøyaktig fire år siden spillets lansering, er det godt tenkelig at det har noe med lisensavtaler å gjøre.

Funker fortsatt

De som allerede eier spillet kan riktignok ta det med ro. Som Microsoft påpeker vil selve Forza Horizon 3-opplevelsen fortsette som før, med støtte for både flerspillerelementer og andre nettbaserte tjenester.

Om du plukker opp spillet nå kan du altså fortsette å spille selv etter 27. september. For å feire spillets liv tilbyr Microsoft både standard- og Ultimate-utgaven av Forza Horizon 3 til kraftig redusert pris.

Det er imidlertid verdt å merke at Ultimate-utgaven ikke inkluderer tilleggspakker som Blizzard Mountain og Hot Wheels. Disse må kjøpes separat.

Vi likte Forza Horizon 3 svært godt.
Les vår anmeldelse av bilspillet her »

Siste fra forsiden