Game Pass - november 2023

Ny runde med Game Pass-spill for november

Inkluderer Dune: Spice Wars for konsoll og Persona 5 Tactica.

Funcom

Vi er halvveis ut i november og med det har Microsoft kunngjort en ny runde med Game Pass-spill. De neste to ukene kan spillere raske med seg tre spill, med både taktikk, strategi og rulleskøyteskyting på menyen.

Persona 5 Tactica er først ut døra. Det nyeste sidespranget i Persona-serien ankommer PC, konsoll og nettsky fra 17. november, som også er spillets offisielle lanseringsdato.

Vår anmelder var ikke helt fornøyd med Persona 5 Tactica, som kun landet på 6 av 10 poeng på vår karakterskala.

Deretter blir det en liten ventepause før spilltilbudene tar til igjen. 28. november kommer både Dune: Spice Wars og Rollerdrome. Førstnevnte har allerede vært tilgjengelig via PC Game Pass, men inkluderes nå også i tilbudet for de på konsoll og Cloud.

Les vårt early access-inntrykk av Dune: Spice Wars »

Rollerdrome.
Private Division

I Rollerdrome skal spille frese rundt på rulleskøyter og plaffe ned det de ser av fiender. Vår anmelder kalte opplevelsen «blant de mest oppfinnsomme og originale spillene jeg har spilt på lenge» da spillet først kom ut i fjor sommer.

Titlene som forsvinner fra Game Pass denne måneden bærer preg av Battlefield. Tre av skytespillseriens innslag forsvinner fra EA Play, og blir derfor også borte fra Game Pass den 30. november sammen med følgende:

  • Anvil (PC, konsoll, Cloud)
  • Battlefield 1943 (konsoll) EA Play
  • Battlefield: Bad Company (konsoll) EA Play
  • Battlefield: Bad Company 2 (PC og konsoll) EA Play
  • Disc Room (PC, konsoll, Cloud)
  • Eastward (PC, konsoll, Cloud)
  • Grid (konsoll) EA Play

LES OGSÅ: Xbox slår ned på bruk av tredjepartsutstyr »

Siste fra forsiden