Ny sesong med Sam og Max

Frilanspolitiet tar fatt på nok en sesong til høsten.

Hunden Sam og haretingen Max fikk mange eventyrspilleres hjerter til å fryde seg i den første episodebaserte sesongen deres. Til høsten tar de to heltene fatt på nok en sesong, for å sikre (u)freden i Amerikas gater.

Sam & Max Season Two vil bygge på stilen og gameplayet fra den første sesongen, men kommer med en rekke små og store endringer. Mange av disse er resultater av feedback utviklerne i Telltale Games har fått fra spillerne.

I løpet av den neste sesongen vil vi møte flere nye figurer og oppleve en haug nye områder. Blant disse finner vi Stinky's, spisestedet i gaten til Sam og Max, som var stengt gjennom hele den første sesongen.

Som i den første sesongen blir de individuelle episodene først tilgjengelig på GameTap (som ikke er tilgjengelig i Norge), før de kan kjøpes direkte fra Telltale selv. Denne gangen slipper vi imidlertid å vente mer enn én dag fra GameTap-lanseringen før vi kan kjøpe episodene fra Telltale.

Om du ikke fikk med deg den første sesongen av Sam & Max, kan du glede deg til august. Da kommer nemlig hele pakken i salg i butikkene.

Siste fra forsiden