Stalker 2: Heart of Chornobyl

Ny Stalker 2-trailer viser mer spilling

Utvikleren sikter fortsatt på lansering i 2023.

Stalker 2: Heart of Chornobyl var blant flere spillprosjekter som ble rammet av Russlands invasjon av Ukraina i februar i fjor. Kiyv-baserte GSC Game World så seg etter hvert nødt til å utsette spillet til en gang i 2023, og et halvår senere har studioet holdt fast på den planen.

GSC bekreftet slippvinduet like før nyttår, med en fersk trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Stalker 2: Heart of Chornobyl.
GSC Game World

– I dag deler vi en ny trailer med en liten kikk på The Zone. I midten av denne spøkelsesbyen er det en gjeng med løshunder som vil finne deg. Hver eneste dør kan skjule et våpen som sikter på hodet ditt og rundt hvert hjørne lurer det farer for alle som er på gjennomreise, sa utvikleren.

Videoen viser frem mer spilling, med både skyting og bruk av artefakter som lar deg utforske verdenens mange mysterier. Her finner man også noen nye historieelementer, blant annet knyttet til The Zone og de ulike fraksjonene som holder til i den farlige regionen.

Stalker 2 ble offisielt vist frem sommeren 2020, etter mange år med usikkerhet rundt spillets utvikling. GSC har lovet oss en åpen verden som kan utforskes fritt etter ønske, og tonnevis med både mennesker og monstre å bekjempe.

Stalker 2: Heart of Chornobyl utvikles for PC, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Cyberpunk 2077-utvidelsen Phantom Liberty introduserer Idris Elba som agent Solomon Reed »

Siste fra forsiden