Ny togsimulator på vei

First Class Simulations har kunngjort at de vil gi ut TrainMaster Train Simulator i Skandinavia.

Når en titter på miljøet rundt Microsoft Train Simulator og Trainz, er det lett å bli overrasket over hvor stort det er. Eiere av Train Simulator, som strengt tatt begynner å bli ganske gammelt, kan fremdeles glede seg over nye ekspansjoner fra en rekke utviklere, og en av de største aktørene på dette markedet er britiske First Class Simulations (søsterbedriften til Excalibur Publishing).

Nå har First Class Simulations kunngjort at de vil bringe TrainMaster Train Simulator til Storbritannia og Skandinavia. Spillet utvikles av RailDriver, som er en divisjon av P.I. Engineering (bl.a. kjent for å lage realistiske togkontrollere for den hardeste kjernen av togsimulatortilhengere), og utviklerne har jobbet med spillet i to år. Lanseringen er satt til fjerde kvartal i år.

Det originale TrainMaster ble utviklet for å trene opp profesjonelle ingeniører, noe som satte høye krav til simuleringen. TrainMaster Train Simulator bygger videre på realismen fra originalen, og legger til moderne grafikk og lyd. Utviklerne skryter av at detaljnivået i grafikken er mye høyere enn i noen annen togsimulator på markedet. I tillegg får vi dynamisk lyd som skapes basert på hvordan toget oppfører seg.

Modellene, rutene og aktivitetene i spillet skal være produsert av de beste utviklerne i togsimulatormiljøet, og for de som ønsker den komplette togopplevelsen er vognenes interiør modellert i full 3D, slik at du kan late som du er en passasjer (og så få panikk, når du forstår at ingen styrer toget).

For litt informasjon, noen skjermbilder og et par videoer fra TrainMaster Train Simulator, kan du besøke spillets produktside hos RailDriver.

Siste fra forsiden