Ny Train Simulator på banen

Liker du tog? I så fall kan du glede deg til en ny versjon av Microsofts Train Simulator.

På tross av sitt noe spesielle kildemateriale har Microsoft Train Simulator solgt svært godt, og nå er en etterfølger på vei. Microsoft har ikke fortalt spesielt mye om det kommende spillet, men sier at det bygger på motoren fra Flight Simulator X, og utvikles av Aces Studio. Mer informasjon vil dukke opp på spillets nettsted senere i år.

Et annet sted tilhengere av Train Simulator kan gå for å finne informasjon om det nye spillet i serien er den nystartede bloggen til hoveddesigner Rick Selby. Her forteller han blant annet at dette er Microsofts andre forsøk på å lage en etterfølger til den populære togsimulatoren deres, men at det første forsøket rett og slett var totalt mislykket, og ble kastet i den virtuelle søppelbøtten.

Selby forteller også at studioet har massevis av ideer, og at de lytter nøye til hva tilhengerbasen har å si. I den forbindelse inviterer de alle til å komme med feedback og kommentarer, blant annet gjennom et lite skjema på nettstedet FSInsider.

Med tanke på at Kuju Games, som utviklet det forrige Train Simulator-spillet for Microsoft, også har en ny togsimulator på vei (denne blir utgitt av Electronic Arts), kan det se ut som tilhengerne av denne noe snevre sjangeren har mye å glede seg til i tiden som kommer.

Siste fra forsiden