Ny versjon av LMA Manager 2006

Fotballmanagerspillet LMA Manager 2006 kommer nå i en kraftig forbedret utgave, til Xbox 360 og PC.

LMA Manager 2006 har vært en suksess på konsoll, og nå er spillet i ferd med å debutere for PC. Den nye versjonen av LMA Manager 2006 kommer også til Xbox 360, og Codemasters skryter av en mengde forbedringer som skal utnytte seg av den overlegne maskinvaren i PC og Xbox 360.

Codemasters forteller at spillet blir det mest omfattende i serien noensinne, og det nærmeste du noensinne kommer det å være en ekte fotballmanager (så får du selv velge om du vil tro dem på akkurat det). Spillet kommer med en ny spill- og databasemotor, som sikrer mange flere klubber, et mye dypere spillermarked, mer komplekse kontraktforhandlinger, detaljerte kampfremvisninger i 3D og mye mer.

Brukergrensesnittet har også fått noen forbedringer, mest av alt for å sørge for at de passer kontrollene til de to nye plattformene så godt som mulig. PC-versjonen utnytter seg av mus og tastatur, mens Xbox 360-versjonen bruker alle skulderknappene for å sikre kjappere navigering av de mange menyskjermene.

PC og Xbox 360-versjonene av LMA Manager 2006 kommer med lag fra over 50 land fra alle kontinentene. Spillerdatabasen har også blitt oppdatert, og det samme gjelder designen. Spillet er også raskere enn tidligere versjoner, blant annet takket være mulighet for "multi-threading".

Xbox 360-versjonen støtter selvfølgelig HDTV-oppløsning, og PC-versjonen kommer også med støtte for høyere oppløsninger. Dette sikrer mer informasjon tilgjengelig på skjermen enn i konsollversjonene - Codemasters forteller at en skjerm på PC-versjonen gir like mye informasjon som tre skjermer på de gamle konsollversjonene.

Lanseringen av LMA Manager 2006 for PC og Xbox 360 vil finne sted til våren.

Siste fra forsiden