Ny versjon av Mount & Blade

Hørt om actionrollespillet Mount & Blade? Hvis ikke bør du absolutt ta en titt.

Mount & Blade er et spillprosjekt fra den unge utvikleren TaleWorlds. I stedet for å vente med å lansere spillet til det er ferdigutviklet har disse utviklerne valgt å i stedet gi ut fullstendig fungerende betaversjoner, og for kort tid siden ble versjon 0.700 lansert. Denne kan du laste ned fra spillets offisielle nettsted, og den er helt gratis å spille. Du må imidlertid betale om du ønsker å utvikle spillpersonen din forbi et visst punkt.

Mount & Blade er et actionrollespill som har fått stor skryt for kampmotoren sin (hvor du, som navnet på spillet tilsier, blant annet får kjempe på hesteryggen). Systemet føles svært naturlig, og for å lykkes i kamp må du kunne forutse fiendens bevegelser og blokkere slagene hans (eller hennes) samtidig som du prøver å få inn en fulltreffer eller to. Mount & Blade kommer med en rekke forskjellige våpen, som sverd, pil-og-bue og lanse.

Det hele foregår i en dynamisk og aktiv middelalderverden som heter Calradia. Her kjemper ulike fraksjoner om makten, og det er gode muligheter for at talentfulle krigere kan tjene seg søkkrike (både i forhold til penger og berømmelse) på situasjonen. Naturligvis har uføret landet har havnet i også tiltrukket seg banditter og leiemordere, og det er alt annet enn trygt å reise rundt i Calradias villmark.

For å finne ut mer om dette svært lovende spillet kan du besøke det offisielle nettstedet, hvor du også kan laste ned den nyeste versjonen.

Siste fra forsiden