Ny versjon av Rigs of Rods

Den heftige gratissimulatoren Rigs of Rods har fått en ny versjon.

Rigs of Rods er en simulator der du får mulighet til å kjøre en rekke ulike kjøretøyer (slik som lastebiler, båter og fly) i åpne landskaper. Spillet er langt fra ferdigutviklet, men allerede nå er det blitt en tittel verd å følge med på, takket være den ekstremt realistiske fysikkmotoren.

Lekker ny vegetasjon

Nå har utvikleren gitt ut en ny gratisversjon av Rigs of Rods. Denne kommer med en rekke nyheter, slik som flere kjøretøy, jevne veioverflater og et eksperimelt system for vegetasjon i de åpne omgivelsene. Mer informasjon om Rigs of Rods, samt utviklerens planer for fremtiden, finner du på spillets nettsted.

Denne versjonen har også blitt sendt til Independent Games Festival, hvor Rigs of Rods vil være med å kjempe sammen med en rekke spill fra uavhengige utviklere verden over. Installasjonsfilen til versjon 0.32 av Rigs of Rods er på 56 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Merk at spillet ikke er ferdigutviklet enda, og at det godt kan finnes feil og mangler i denne versjonen. Spillet er også svært krevende.

Siste fra forsiden