Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Ny video viser spilling fra Metal Gear Solid 3-oppussingen

Se Snake i aksjon.

Tidligere i år kunngjorde Konami planer om en oppussing av det tredje Metal Gear Solid-spillet. Den gang hadde utvikleren lite å vise frem, men nå har fans fått litt mer å gå på.

En fersk trailer for prosjektet, som heter Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, ble avduket denne uka. Denne kan du se øverst i artikkelen.

Videoen viser protagonist Naked Snake – også kjent som Big Boss – i aksjon. For de som har spilt originalen er det flere kjente sekvenser her. Snake baner seg gjennom gjørme, knerter fiender og kler seg ut i ulike kamuflasjeantrekk. Vi får også se diverse fauna, som spiller en viktig rolle i Snake Eater-opplevelsen.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.
Konami

Som Konami påpeker er videoen tatt opp i spillmotoren. Dette er altså vår første indikasjon på hvordan spillet faktisk vil se ut ved lansering. Akkurat når det blir vet vi fortsatt ikke noe om.

Fra tidligere vet vi at oppussingsprosjektet bruker akkurat det samme stemmeskuespillet som i originalen fra 2004. Konami bruker opptakene fra 20 år siden, og har sagt at det ikke blir noen endringer på akkurat denne fronten.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Les vårt tilbakeblikk på det opprinnelige Metal Gear Solid »

Siste fra forsiden