Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater bruker stemmeopptakene fra originalspillet

Konami har også bekreftet at Kojima ikke er involvert i prosjektet.

Konami

Konami vil ikke spille inn ny dialog for nyversjonen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Utvikleren vil i stedet bruke stemmeopptakene som ble gjort for originalspillet.

Vil krokodillene også høres identiske ut?
Konami

Det er The Verge som har kommet til bunns i skuespillerspørsmålet som har hengt over oppussingen siden avdukingen forrige uke. I sin pressemelding sa Konami at nyversjonen beholder stemmene fra originalspillet, men akkurat hvordan dette ville fungere har vært uklart frem til nå.

Konami-talsperson Tommy Williams bekreftet overfor The Verge at stemmeskuespillet faktisk blir identisk. Utvikleren gjør ingen endringer til opptakene som ble gjort for snart 20 år siden. Med andre ord er David Hayter tilbake som Snake, på en måte.

Metal Gear-utvikleren har også satt en stopper for spekulering om hvorvidt Hideo Kojima har noen rolle i oppussingen. Kojima er ikke med, avslørte selskapet overfor IGN. Kunstner Yoji Shinkawa – som var sentral i designfasen for Metal Gear-serien – er heller ikke involvert.

I stedet er det «Konami-ansatte som har vært involvert i produksjon av tidligere Metal Gear-spill» som leder an oppussingsprosjektet. Disse assisteres av Virtuos, porteringsstudioet som har stått bak blant annet PC-versjonen av Horizon Zero Dawn og nyversjonen av The Outer Worlds.

LES OGSÅ: Her er alt PlayStation viste frem under sitt sommershow »

Siste fra forsiden