The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Obsidian beklager omfattende ytelsesproblemer for The Outer Worlds på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S

Det jobbes med å fikse spillets oppgraderte versjon.

Private Division

Tidligere denne uka rullet Private Division ut en oppgradert versjon av The Outer Worlds for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Lanseringen har riktignok ikke gått helt etter planen, og spillere melder om omfattende ytelsesproblemer på samtlige plattformer.

Eier du The Outer Worlds og alle utvidelsene kan du oppgradere til Spacer's Choice Edition for en hundrelapp, men akkurat nå er det ikke å anbefale.
Private Division

Etter mye misnøye i sosiale medier tok en representant for Obsidian – utvikleren bak originalspillet – til Reddit for å beklage situasjonen. «ObsidianChris» forsikret om at Private Division jobber med saken, og at en oppdatering er på vei.

– Jeg er lei for at dere alle har opplevd ytelsesproblemer med The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition. Jeg forstår hvor frustrerende dette kan være og kan forsikre om at teamet hos Private Division jobber med å slippe en oppdatering så snart som mulig. Når vi har mer informasjon om den oppdateringen skal vi sørge for å dele den med dere.

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition lover bedre grafikk, et dynamisk værsystem, bedre lys- og skyggeeffekter, et økt nivåtak for spillere og forbedrede lastetider og ytelse. Sistnevnte har altså ikke fungert som det skal, med blant annet jevnlige fall i bildefrekvensen.

Vi oppdaterer saken etter hvert som det kommer detaljer om en løsning på problemene.

Obsidian jobber for øvrig med en oppfølger til The Outer Worlds. Det neste spillet i serien ble avduket under E3 2021, men siden har vi ikke hørt noe om prosjektet.

LES OGSÅ: Rykter om utbrenthet og mye sykefravær hos Beyond Good and Evil 2-studioet »

Siste fra forsiden