The Outer Worlds

The Outer Worlds får utvidelse neste år

Mer underveis for de som er ferdige med spillet.

Obsidian Entertainment

Dersom du har kjempet deg gjennom Obsidians seneste rollespill The Outer Worlds og er sulten på mer, kan utvikleren nå bringe deg gode nyheter.

I forbindelse med at spillet mottok flere nominasjoner på årets Game Awards-utdeling kunngjør Obsidian på sitt offisielle forum at The Outer Worlds får en DLC neste år.

Annet enn at det dreier seg om en utvidelse av historien i spillet har utvikleren valgt å ikke dele mer informasjon ennå, men flere detaljer vil komme ganske snart.

Obsidian Entertainment

Godt mottatt

The Outer Worlds ble lansert i oktober i år og har mange likhetstrekk med Fallout-spillene, hvorav Obsidian tidligere har stått bakk ett – Fallout: New Vegas.

Spillet fikk generelt god mottakelse, og her på verket ble det tildelt hele 9 av 10 poeng.

The Outer Worlds er ganske enkelt skikkelig moro. Det er gøy å spille hver eneste gang jeg setter meg ned, uansett om det er for 10 minutter eller 6 timer. Obisidan har laget og skrevet et univers fylt med unike, herlige og velskrevne figurer og masse god musikk i et helt nydelig lydspor, som setter stemningen til hver planet på en nydelig måte, skrev vår anmelder.

Spillet er ute til Windows, Xbox One og PlayStation 4, og forrige måned ble det også kunngjort at det vil ankomme Switch-plattformen neste år – men uten en dato foreløpig.

Les også: Romeventyr slik det burde være »

Siste fra forsiden