The Outer Worlds - Nintendo Switch

Fantastiske The Outer Worlds kommer til Switch tidlig neste år

Obsidian Entertainment

The Outer Worlds, det storslagne romeventyret fra Obsidian, kommer til Nintendo Switch i løpet av første kvartal neste år. Det kunngjorde utgiver Private Division denne uken i en fersk kvartalsrapport.

The Outer Worlds for Switch ble først bekreftet i sommer. (Video: Nintendo)

Switch-versjonen ble opprinnelig avduket tidligere i år, men akkurat når den skulle gis ut har ikke vært kjent. Nå kan spillere imidlertid belage seg på at lanseringen blir en gang før det inneværende regnskapsåret avsluttes – altså før 1. april 2020.

Herlig rollespill

The Outer Worlds tar spillere med på eventyr i rommet, med en historie preget av intriger, maktkamp og konspirasjoner. I rollen som en heltemodig stakkar som tilsynelatende var på feil sted til feil tid, må du farte frem og tilbake, skyte massevis med fiender og rydde opp i alt kaoset.

Her på bruket var The Outer Worlds bare ett hakk unna toppkarakter. Anmelder Gøran Solbakken roste spillet opp i skyene, og skrøt blant annet av humoren og friheten til å oppleve historien som man selv vil.

– The Outer Worlds er ganske enkelt skikkelig moro. Det er gøy å spille hver eneste gang jeg setter meg ned, uansett om det er for 10 minutter eller 6 timer. Tiden flyr, og sammen med gjengen min er det skikkelig moro, konkluderte Solbakken.

Les også: Switch Lite leverer sterkt for Nintendo »

Siste fra forsiden