Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn-oppdatering lover å forbedre ytelsen på PC

Guerrilla fortsetter å fikse på spillet.

Guerrilla Games

Siden den uheldige lanseringen av Horizon Zero Dawn på PC, har Guerrilla Games jobbet i vei med å rette på feil. Forrige uke slapp utvikleren en oppdatering som ryddet opp i ødeleggende spillkrasj, og nå har teamet tatt sikte på forbedring av PC-versjonens ytelse.

Lover bedre ytelse

Horizon Zero Dawn har fått nok en PC-oppdatering.
Guerrilla Games

Mandag rullet Guerrilla ut oppdatering nummer 1.04 til Horizon Zero Dawn. Via sine nettsider forklarer utvikleren at denne blant annet introduserer en ytelsesforbedring på opptil ti prosent – avhengig av hva slags prosessor og skjermkort du har. Det er selvfølgelig ikke voldsomme tall, men trolig en positiv utvikling for spillere som har slitt med spillets ytelse siden lansering.

Videre skal spillets mellomsekvenser flyte bedre, med mer stabil bildefrekvens og færre tilfeller hvor trær, busker og av og til figurer plutselig spretter inn i bildet etter bytte av kameravinkel.

Ellers forteller Guerrilla at HDR-bildemodusen ikke lenger skal skape konflikt mellom spillets farger, mens effekter som tåke nå fungerer som de skal. I likhet med tidligere oppdateringer rydder 1.04 også opp i en rekke problemer som får spillet til å krasje.

Selv etter alle oppdateringene er det enda en del rusk å ta tak i, innrømmer utvikleren. For eksempel kjører spillet fortsatt dårlig på enkelte PC-komponenter og håret til Aloy sliter på noen maskiner når bildefrekvensen tikker over 30 bilder i sekundet. Teamet jobber videre med å løse både disse og andre feil.

LES OGSÅ: Sony vil slippe flere av sine egne PlayStation-spill til PC »

Siste fra forsiden