Ny Wachowski-film blir spill

Den kommende Hollywood-filmen Speed Racer, fra brødrene Wachowski, er nå i ferd med å spillmatiseres.

Speed Racer er en actionfylt film skrevet og regissert av folkene bak The Matrix-trilogien og V for Vendetta, og inspirert av en animeserie ved samme navn. Nå har Warner Bros. Interactive Entertainment kunngjort at filmen blir spillmatisert for Wii og PS2. Utviklingen foregår hos Gripshift-skaperne Sidhe Interactive.

I Speed Racer-spillet får vi ta kontroll over figurene fra filmen, og sette oss bak rattet på kjøretøyene deres. Gameplayet beskrives som adrenalinfylt og kampfokusert, og blir designet i stil med filmens halsbrekkende biljakter.

For å sikre at spillopplevelsen blir så autentisk som mulig, får utviklerne tilgang på en mengde materiale fra filmen. Samantha Ryan fra Warner Bros. Interactive Entertainment forteller at spillet vil fange filmens intensitet, og gir spillerne mulighet til å selv ta over rattet etter at de har sett filmen.

For øyeblikket er dette alt vi vet om Speed Racer-spillet, som vil lanseres til neste år, omtrent samtidig med filmen. Skuespillerne i filmen inkluderer Emile Hirsch (som hovedperson Speed), Christina Ricci (som Trixie) og Matthew Fox (som Speeds argeste konkurrent, Racer X).

Siste fra forsiden