Nye demoer klare til nedlastning

Her er spillbare demoer av eventyrspillet Ankh, actioneventyret Chicken Little og saueracingspillet Champion Sheep Rally, samt en rullende demo av X3.

For en tid tilbake lanserte tyske Deck 13 en demo av eventyrspillet Ankh. Denne er i utgangspunktet tyskspråklig, men oppfinnsomme spillere har funnet ut at det er mulig å få både engelsk tale og tekst, ved hjelp av et tekstredigeringsverktøy. Det du gjør er å endre filen "Ankh.ini", som befinner seg i mappen "Media". Der det står "language=1", forandrer du til "language=0", og vips har du en engelskspråklig Ankh-demo.

Demoen begynner på en båt, men etter hvert havner spillets helt i vannet. Under Nilens overflate treffer han blant annet en sint krokodille og en sjørøverskatt. Demoens installasjonsprogram er fortsatt på tysk, og det er forventet at utviklerne vil lansere en offisiell engelskspråklig demo ved et senere tidspunkt. Om du ikke kan vente, er installasjonsfilen på 63 MB, og er å finne her:

Champion Sheep Rally fra franske Black Sheep Studio er et tegnefilmaktig racingspill hvor bilene har blitt byttet ut med fartsglade sauer. Demoen inneholder spillets tredje bane, samt en introduksjonsfilm. Installasjonsfilen er på minimale 17 MB, og du finner den her:

Chicken Little er et tredjepersons actioneventyr basert på animasjonsfilmen ved samme navn. Demoen inneholder en introduksjonsvideo, samt et oppdrag som består av flere ulike seksjoner. Installasjonsfilen er på 158 MB, og kan blant annet lastes ned herfra:

Romskipspillet X3 er dessverre ikke et spill det er særlig lett å lage en representativ demo av, etter som det er for åpent og omfattende til at utviklerne kan kutte ut en enkelt seksjon for en spillbar demo. Nå har de imidlertid lansert en rullende demo av spillet, som gir deg et visst inntrykk av gameplayet, samtidig som du kan se hvor godt dette lekre spillet kjører på systemet ditt (ved hjelp av "benchmark"-muligheter). Installasjonsfilen er på 232 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden