Nye demoer på nettet

I løpet av den siste tiden har det dukket opp noen nye demoer på nettet. Nå kan du prøve det GTA-aktige Manhattan Chase, strategispillet I of the Enemy og morsomme Lego Star Wars.

Manhattan Chase er et spill som prøver å konkurrere med titler som GTA og Driv3r. Her får du velge om du vil spille som politikvinnen Angel eller den sadistiske forbryteren Yasmin. Uansett hva du velger, loves du massevis av eksplosive biljakter og skuddvekslinger i tredjeperson. Spillet er et lavbudsjettsspill fra den nederlandske utvikleren Team 6, og har attenårsgrense. Ønsker du å teste demoen, finner du den her (sammen med en trailer fra spillet):

I of the Enemy er et sanntidsstrategispill som produseres og utgis av det lille amerikanske selskapet Enemy Technology. Grafikken skremmer nok ingen av konkurrentene, men utviklerne lover et unikt og realistisk gameplay. Blant annet spiller artilleristøtte en viktig rolle i spillet. Fullversjonen inneholder 25 oppdrag fordelt på tre ulike planeter, samt multiplayer over LAN eller nettet for opp til åtte spillere.

I of the Enemy ble kåret til fjorårets beste uavhengige strategispill av nettstedet Game Tunnel (som kun fokuserer på uavhengige spill), og burde derfor være interessant for tilhengere av sjangeren. Enemy Technology har allerede lansert en demo av spillet, og det vi får servert her er ikke en demo, men et helt spill. I of the Enemy: Ril'Cerat er en slags forgjenger til I of the Enemy, og inneholder mulighet for både enspiller og flerspiller. Du finner det her:

Demoen av Eidos sitt Lego Star Wars ble lansert for en liten stund siden, men ble dessverre oversett av oss her i Gamer.no. Det britiske nettstedet Eurogamer gjorde samme tabben, men nå har de laget en artikkel om demoen og fortalt at den er overraskende god, både i forhold til gameplay og grafikk. Vi stoler på Eurogamers anbefaling, så her er de lenkene du trenger for å teste denne demoen:

Siste fra forsiden