Judas - Ken Levine

Nye detaljer om Ken Levine-spillet Judas

Bioshock-skaperen deler mer.

Ghost Story Games

Ken Levine og hans Ghost Story Games-studio har sluppet flere detaljer om sitt kommende actioneventyr Judas. Det kommer etter at utvalgt presse, inkludert IGN og The Game Awards-sjef Geoff Keighley, nylig fikk teste spillet.

Ifølge samtlige rapporter minner Judas ved første øyekast veldig om Bioshock – som også er inntrykket Ghost Story har gitt i spillets trailere. Her har man skytevåpen i høyre hånd og ulike evner i venstre hånd, som benyttes for å ta hånd om de mange farene som lurer i spillverdenen.

Hva historien angår melder IGN at man, i rollen som figuren Judas, får utforske det gigantiske romskipet Mayflower. Skipet frakter resten av menneskeheten til sitt nye hjem på planeten Proxima Centauri, men reisen blir selvfølgelig ingen rolig affære.

Underveis møter Judas på skipets tre lederskikkelser, hologrammer kalt Tom, Nefertiti og Hope. Spillets handling utspiller seg basert på hvordan man samhandler med disse, der ethvert valg vil glede én, men kanskje gjøre de to andre svært misfornøyde. I sin gjennomgang av spilløkten trakk Keighley paralleller til Nemesis-systemet fra Middle-earth: Shadow of Mordor.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Levine har tidligere beskrevet konseptet som bygging med LEGO-klosser. Hvert valg er en ny kloss, og når historien rundes av står man igjen med et mønster av klosser som trolig aldri vil bli helt det samme igjen. Dermed skal Judas levere en opplevelse som varieres fra gang til gang og byr på høy gjenspillingsverdi.

Judas kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. En slippdato er foreløpig ikke offentliggjort.

LES OGSÅ: Se den nyeste traileren for Judas »

Siste fra forsiden