Nye eventyr i Myst V: End of Ages

Cyan Worlds og Ubisoft har nå kunngjort det neste kapittelet i Myst-sagaen.

I en kort kunngjøring på nettstedet Myst Worlds, har Cyan Worlds og Ubisoft kunngjort at de jobber med Myst V: End of Ages. Dette vil representere en kuliminering av alle de tidligere historiene. Spillet vil inneholde de samme elementene som serien har vært kjent for, og skal etter planen lanseres til høsten.

Spillet skal starte der forgjengeren sluttet, og spilleren vil få i oppgave å gjenoppbygge det tapte riket D'ni. Ellers loves det forbedret grafikk og detaljrikdom, og spillet vil tilby det som beskrives som en unik blanding av eventyrspillelementer, gåter, historie og innovasjon.

Dette er for øyeblikket alt vi vet. Denne korte kunngjøringen var i all hovedsak ment for tilhengerskaren til Myst-serien, og de offisielle pressemeldingene med utfyllende informasjon om spillet vil følge på et senere tidspunkt. Vi kommer naturligvis til å følge med, og oppdatere dere så snart vi får vite litt mer om Myst V: End of Ages.

Det forrige Myst-spillet fikk svært god kritikk i media, og vi i Gamer.no gav det karakteren 9. Hvis det neste spillet holder den samme, høye standarden, skal vi ikke se bort i fra at dette kan bli et godt år for de som liker eventyrspill. Funcom jobber som kjent med Drømmefall, og i tillegg har vi spill som Still Life og Fahrenheit å glede oss til.

Siste fra forsiden