Nye eventyr med Wario

Grådig Mario-kopi på skattejakt

Sent på høsten drar antihelten Wario på nytt ut på jakt etter penger og gull.

Marios grådige motstykke, Wario, tar en pause fra kaotiske minispill for å ta hovedrollen i et nytt 2D-plattformspill til Wii. I slutten av september får vi nordboere være med ham på skattejakt i Wario Land: The Shake Dimension.

Japansk trailer

Vis større

Se den japanske traileren her. #2

Stikkord:
  • spill
  • wii
  • plattform
  • wario land
  • shake it!
  • wario


Denne gangen er Wario ute etter en merkelig sekk som spruter ut penger hver gang man rister på den. Sekken er i klørne til den onde piratkongen Shake King, og han bor i en verden som eksisterer på innsiden av en magisk kule. På jakt etter sekken blir det selvsagt anledning for Wario til å rappe med seg alt av verdisaker som ikke er spikret fast.

Wario Land: The Shake Dimension styres ved å holde Wiimoten på siden som en god, gammel NES-kontroll. Forskjellen er at den bevegelsefølsomme Wiimoten lar deg utføre et par triks med Wario. Står Wario på bar bake kan du for eksempel få ham til å smelle knyttneven i gulvet ved å riste på kontrollen.

Ristemekanismen kommer også godt med når Wario får en fiende eller pengesekk mellom hendene. Ved å riste på kontrollen kan du få Wario til å filleriste byttet sitt for penger og andre godsaker. Wario får også kjøre rundt i flere forskjellige kjøretøy som styres av den bevegelsefølsomme kontrollen.

Wario Land: The Shake Dimension skal være i butikkene 26. september.

Siste fra forsiden