Nye forbrytelser mot menneskeheten

THQ har fortalt at det jobbes med to nye Destroy All Humans!-spill. Denne gangen er det syttitallets verden som får unngjelde.

I Destroy All Humans! spiller du et romvesen som er fast bestemt på å utrydde menneskeheten. Originalspillet foregikk på femtitallet, mens etterfølgeren tok for seg sekstitallet. Nå kommer to nye spill i serien, som begge foregår på syttitallet. De to nye spillene skal lanseres tidlig neste år.

Det første av dem har fått det morsomme navnet Destroy All Humans! Big Willy Unleashed, og her må romvesenet Crypto kjempe seg gjennom en syttitallsverden full av humor og klisjeer. Spillet kommer til Wii, PS2 og PSP, og THQ lover at Wii-versjonen får unike kontroller skreddersydd Wii-moten.

Big Willy Unleashed gir oss mulighet til å skape død og ødeleggelse til fots, i romskipet vårt og, for første gang i seriens historie, i en tobeint kamprobot. Denne er kamuflert som maskoten til en fast-food restaurant, noe som i alle fall gir Cryptos stakkars ofre en siste latter før de går i graven.

Destroy All Humans! Path of the Furon kommer til Xbox 360 og Playstation 3. Her følger vi Crypto på nok en destruktiv ferd gjennom syttitallet, og loves et åpent gameplay, omfattende ødeleggelser av spillområdene og massevis av nye våpen og utstyr.

Denne gangen trues Crypto og resten av rasen hans av en ny fiende, og for å overvinne dem må Crypto skaffe seg visdom fra en Kung Fu-mester fra verdensrommet. Path of the Furon benytter seg av de nye konsollenes overlegne kraft for å gi oss en teknisk imponerende spillopplevelse.

Siste fra forsiden