Nye funksjoner i RACE 07

SimBin har fortalt litt om hvilke nyheter vi kan se frem til i RACE 07.

Den svenske utvikleren SimBin har nylig sent ut en pressemelding om noen av de nye funksjonene i RACE 07. Her fortelles det at spillet inneholder over 200 biler i 11 ulike klasser. Spillet får 20 baner fra hele verden, og flere av dem er bybaner som aldri tidligere har vært med i noe bilspill. I tillegg til WTCC-sesongene fra 2006 og 2007 kan vi se frem til Formel 3000, Formel BMW, Radical SR3 og Radical SR4.

Se handlingen fra førerens synsvinkel

En av nyhetene denne gangen er en ny synsvinkel, nemlig fra hjelmen til føreren din. Dette er spesielt designet for klassene hvor du kjører åpne biler, og her blir hjelmens visir skittent etter hvert som du kjører. I tillegg vil det påvirkes av været, og hvis det regner kan det være ekstra vanskelig å kjøre. Heldigvis kan du rive av tynne lag med gjennomsiktig plast fra visiret, slik at du får bort all skitten som har samlet seg.

Spillet kommer også med en ny synsvinkel fra selve cockpiten, som skal gi enda større fartsfølelse og innlevelse. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å lage egne mesterskap hvor du kan mikse biler, klasser og baner slik du ønsker det. RACE 07 kommer i salg til høsten, og mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden