Nye Jagged Alliance-spill på vei

Russland-baserte MiST Land South skal produsere tre spill for Strategy First, inkludert to Jagged Alliance-titler.

Strategy First og Game Factory har nylig kunngjort at de har inngått en avtale om at Game Factory sitt utviklingsstudio MiST Land South skal lage tre spill for Strategy First. Disse spillene er Jagged Alliance 3D, Disciples III og Jagged Alliance 3. I følge pressemeldingen har MiST Land South allerede startet arbeidet på disse tre titlene, men noen utgivelsesdato er ikke klar enda. Alle spillene er til PC.

MiST Land South står bak spill som Paradise Cracked og de kommende titlene 2170: The Power of Law og ALFA: Antiterror, og det er de sistnevnte spillene som har fått Strategy First til å bestemme seg for å gi kontrakten til denne relativt ukjente russiske utvikleren. Forhåpentligvis har MiST Land South lært av kritikken de fikk for Paradise Cracked, og det skal bli spennende å se hva de får til med disse spillene.

Vi håper å finne ut mer om disse spillene i tiden som kommer, og i mellomtiden kan tilhengere av Jagged Alliance-serien sjekke Nival Interactive sitt Silent Storm, som vi har omtale av her på Gamer.no.

Siste fra forsiden