Nye rykter om System Shock 3

I følge de ferskeste ryktene på nettet, jobber teamet bak Gudfaren med System Shock 3.

Alle elsker de to første System Shock-spillene, og med jevne mellomrom dukker det opp rykter som indikerer at serien får et tredje spill. Denne gangen er det amerikanske Game Informer, som i sin Loose Talk-spalte hevder at det interne EA-teamet bak Gudfaren-spillet jobber med System Shock 3. Dette er alt de sier, og EA har ikke kommentert ryktene.

Vi vet imidlertid at EA har valgt å fornye eierskapet av System Shock-navnet. I deres søknad om fornyet eierskap skrev de at navnet var for "et dataspill som kan bli spilt av brukere tilkoblet i nettverk" eller "et onlinespill hvor brukerne tilkobles og spiller ved hjelp av mobiltelefoner og andre trådløse systemer". Hvorvidt disse beskrivelsene passer med prosjektet EA kanskje har under utvikling vet vi ikke noe om.

I mellomtiden kan de som likte System Shock-spillene ta en titt på det kommende actioneventyret BioShock, som er under utvikling hos skaperne av System Shock 2, Irrational Games. BioShock skal være en slags åndelig etterfølger til System Shock-serien, og spillet ser ekstremt lovende ut så langt.

Siste fra forsiden