Nye saker for Phoenix Wright

Ikke alle advokater er sleske og/eller slemme. Capcoms rettferdighetssøkende Phoenix Wright vender tilbake til DS.

Capcom har kunngjort Phoenix Wright: Ace Attourney Trials and Tribulations, det tredje spillet med den velmenende advokaten Phoenix Wright i hovedrollen. Spillet er basert på Phoenix Wright 3 på GBA, og følger den samme formelen som de hyggelige forgjengerne.

Protest!

I Trials og Tribulations må du hjelpe Phoenix Wright å bevise at klientene hans er uskyldige (i spillverdenens merkelige rettssystem er man skyldig inntil det motsatte er bevist, noe som gjør det mye vanskeligere å være forsvarer).

For å bevise klientenes uskyld må Phoenix lete etter bevismateriale, snakke med vitner og prøve å få klarhet i hvem som lyver og hvem som snakker sant. Men det holder ikke bare å vite hvem den virkelige skyldige er, man må også kunne overbevise retten om at feil mann er på tiltalebenken.

Denne gangen må Phoenix kjempe mot sin tøffeste motstander til nå, den hardkokte mesteraktoren Godot. For å gjøre det hele litt mer spennende, har Capcom også inkludert noen saker som foregår flere år tidligere, hvor vi får spille Mia Fey i stedet for Phoenix Wright.

Det er ikke klart når Trials and Tribulations kommer i salg her i Europa. Over dammen skal det lanseres i september. Mer informasjon om denne serien kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden