Nye Silent Hill får dato

Kommer også til PC

Konami har kunngjort utgivelsestidspunkt for Silent Hill: Homecoming, samt bekreftet at en PC-versjon er underveis.

Føler du at livet ditt er litt i tryggeste laget for tiden, samtidig som du ikke ønsker å svømme med haier eller drive med basehopping om natten for å få en liten porsjon skrekk i hverdagen? Da kan du glede deg til julehandelen starter.

Må man, så må man.

Konami har nemlig kunngjort at Silent Hill: Homecoming skal lanseres i november, og i tillegg har de kunngjort at spillet får en versjon til PC (som er identisk med og lanseres samtidig som konsollutgavene).

Homecoming følger den tidligere soldaten Alex Shepherd i jakten på en forsvunnet bror. Lettingen starter i hjembyen Shepherd's Glen, men tar ham etter hvert til den hjemsøkte byen Silent Hill.

Alex må kjempe mot de mange grusomme skapningen som skjuler seg i den lille byen, og sørge for å ikke bukke under for galskap og finne ut hva som skjede med broren.

Alex skal være bedre til å slåss en tidligere hovedpersoner i serien, og et nytt kampsystem lar deg kjempe med et stort antall angrep og motangrep. Han vil også finne et variert utvalg våpen å forsvare seg med.

Siste fra forsiden