Nye Simpsons-spill på vei

Homer, Marge, Bart og Lisa vender tilbake til skjermene våre, i en serie nye spill utviklet av Electronic Arts.

Electronic Arts har nå kunngjort at de har sikret seg rettighetene til å lage en serie spill basert på Matt Groenigs fabelaktige tegnefilmserie, The Simpsons. EA forteller at de vil jobbe tett med sammen med både Licensing and Merchandising-divisjonen til Gracie Films og skribentene bak showet, under utviklingen av spillene, som kommer til neste-generasjons spillsystemer.

Spillene skal utvikles hos Electronic Arts sitt Redwood Shores-studio. Nick Earl, som er visepresidenten i studioet, forteller at dette er noe EA har vært interessert i å gjøre i en årrekke, og at de gleder seg til å bringe karakterene og verden til live i de kommende spillene.

Dette er den første avtalen Twentieth Century Fox gjør med Electronic Arts, og en av grunnene til at den er litt spesiell er at Fox eies av Vivendi Universal, som også eier Vivendi Universal Games - en av Electronic Arts sine argeste konkurrenter og selskapet som står bak de forrige Simpsons-spillene.

Som vanlig med denne typen nyheter har vi fint lite å si om selve spillene (rett og slett fordi pressemeldingen ikke forteller noe om dem - det er lisensen det fokuseres på, ikke gameplay og slike ting). Men nå vet dere i alle fall at de er på vei.

Siste fra forsiden