Nye skjermbilder fra Red Dead Redemption 2 viser oss byene man kan besøke

Rockstar Games

Rockstars nye stortittel Red Dead Redemption er nå ikke langt unna butikkhyllene, og studioet fortsetter å servere oss glimt å tygge på i ventetiden. Nå har vi fått et nytt knippe skjermbilder som skal gi oss et innblikk i hvilke omgivelser som venter oss.

Blant områdene finner vi en by ved navn Valentine, hvor lovløsheten råder, samt en større by ved navn Annesburg, hvor gruvedrift og harde levekår er stikkordene.

Spillet byr også på en større by kalt Saint Denis, som beskrives som en smeltedigel som rommer litt av alt. Vi finner også et knippe mindre landsbyer, hvorav én befinner seg i snødekte omgivelser høyt oppe i fjellet og en annen ligger i et farefullt sumpområde.

Kommer om en måned

Dette er noen av områdene man kan utforske i Red Dead Redemption 2.
Rockstar Games

Red Dead Redemption 2 er oppfølgeren til westernspillet Red Dead Redemption som ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010. Da ble det kjapt hyllet av både anmeldere og spillere. Vår anmelder var ikke mindre snau enn at han gav spillet toppscore.

Spillet vil by på mange nye aktiviteter man kan bedrive i den åpne verdenen, deriblant gullgraving, fisking, gjeting av dyr og samling av planter og urter man kan lage ting av.

Spillet slippes til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober, altså om en drøy måned. I august slapp Rockstar for øvrig den første gameplay-traileren fra Red Dead Redemption 2, og studioet har lovet at det kommer enda en gameplay-video før spillet lanseres.

Les også: Ny verdensrekord: Her gjør han alt i Grand Theft Auto V på 10 timer »

Siste fra forsiden