Nye skytespill fra JoWooD

I løpet av uken som har gått har det dukket opp informasjon om to nye skytespill fra JoWooD - The Mark og Peacebreakers.

Østerrikske JoWooD har kommet med de første detaljene om to nye skytespill. Det første er Peacebreakers, som er noe så sjeldent som et spill der du får rollen som slemmingene. Handlingen følger en gruppe leiesoldater som har blitt hyret inn av en brutal våpenhandler, og må sikre at en pågående konflikt kan fortsette, ved å sørge for at begge partene får nok våpen.

Spillet skal presenteres i episodeformat, og kommer med en sterk og ikke helt sunn spillhistorie med massevis av sort humor. Hver av leiesoldatene har unike egenskaper, utstyr og løse skruer, og i tillegg til å kontrollere dem til fots får vi kjøre modifiserte kjøretøy og ta del i morsomme minispill. Dessuten loves vi et omfattende flerspillermodus.

Det andre skytespillet fra JoWooD er The Mark, hvor du spiller marinesoldat Steve Fletcher og leiesoldat Austin Hawke, som må slå seg sammen i kampen mot internasjonal terrorisme. En gruppe duster har bestemt seg for å detonere en atombombe i London, og noen må stanse dem før de syke planene deres resulterer i massedrap på hundretusener av sivile.

Mer vet vi ikke om disse spillene, men JoWooD forteller at The Mark skal komme i salg til høsten, mens Peacebreakers kommer til sommeren neste år. Begge spillene er for øyeblikket PC-eksklusive.

Siste fra forsiden