Nye skytespill til Europa

Necrovision og Cryostasis

De lovende skytespillene Necrovision og Cryostasis har begge fått sin europeiske utgivelse bekreftet av 505 Games.

505 Games har tidligere kunngjort at de vil distribuere spillene fra den russiske utgiveren 1C Publishing i Europa, og nå har de kommet med offisielle pressemeldinger om to av de første spillene de vil bringe til vårt marked.

Trailer: Cryostasis

Vis større

Trailer: Cryostasis

Stikkord:
  • action
  • spill
  • pc
  • cryostasis


Det første er Necrovision, som bygger på kraftig oppdatert Painkiller-teknologi, og foregår under første verdenskrig. Denne krigen utspiller seg imidlertid ikke helt som historiebøkene forteller – under overflaten utkjempes det nemlig en kamp med vampyrer og demoner.

Spillet følger en ung amerikansk soldat som melder seg inn i den britiske hæren i 1916. Her overlever han sitt livs største eventyr, før han oppdager at ondskapens makter lusker under de utbombede slagmarkene. Nå må han kjempe mot avskum fra underverdenen for å redde menneskeheten.

Kalde grøss i Arktis

Spill nummer to er grøsseren Cryostasis: Sleep of Reason. Dette spillet foregår i 1968, i og rundt en russisk nordpolstasjon som kalles Pole 21. Du spiller Alexander Nesterov, en meteorolog som har blitt fanget i det gamle atomdrevne skipet North Wind.

Cryostasis: Sleep of Reason

Skipet har i mange år sittet fast i isen rundt nordpolen, og strålene fra atomreaktoren ombord har påvirket mannskapet på en grusom måte.

I tillegg til åtte historisk autentiske våpen, får du en unik evne til å gå inn i hukommelsen til andre figurer og endre minnene deres. Ved hjelp av denne egenskapen må du prøve å rette opp feil som er begått tidligere, for å redde kapteinen og de andre overlevende om bord i skipet.

Begge spillene kommer til PC i løpet av året. Necrovision ble tidligere også kunngjort for Xbox 360, men denne versjonen snakkes det ikke lenger om.

Siste fra forsiden