Nye spill fra Sierra Online

Vivendi satser hardt på onlinedistribusjon, og har nå kunngjort Boogie Bunnies og Aces of the Galaxy for Xbox 360 og PC.

Franske Vivendi har allerede begynt å lansere nedlastbare spill under merkenavnet Sierra Online, og nå har de kunngjort at de har to nye titler på gang. Begge kommer til Xbox 360 og PC, og slutter seg til spill som Arkadian Warriors, Battlestar Galactica og Commanders: Attack! i Sierras liste over prosjekter under utvikling.

Boogie Bunnies beskrives som det neste steget i evolusjonen av «match 3»-hjernetrimspill (gjort populært av blant annet Bejeweled). Her må du finne og matche søte små kaniner på spillbrettet, og om du er for langsom faller kaninene ned i avgrunnen under spillområdet.

Spillet kommer med flere spillmoduser, fargerik grafikk og fancy animasjoner, og lar deg reise til en rekke eksotiske områder mens du spiller. Lanseringen vil finne sted i løpet av vinteren, og spillet kommer for Xbox 360 og PC.

Aces of the Galaxy er et skytespill hvor du får sette deg bak en av kanonene på et stort romskip, og delta i episke romkamper med hundrevis av skip. Her loves vi spektakulær grafikk og et retropreget gameplay. Lanseringen vil finne sted før nyttår, og spillet kommer til Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden