Nye spill på Steam

I løpet av de siste dagene har plattformeventyret Gumboy, det bisarre eventyret Full Pipe og hjernetrimspillet Eets dukket opp på Steam.

Full Pipe må definitivt være med i kåringen over årets merkeligste spill. Her foregår handlingen i en alternativ verden, full av rare figurer (inkludert en fyr som har en skrivebordsskuffe i magen, en internettavhengig nerd og en person som spiser egg hele dagen). Vi loves 39 "eventyrskjermer", åtte arkadespill, kunstnerisk grafikk og en ikke-lineær historie.

Full Pipe

Dette spillet kommer fra russiske Pipe Works, og har så vidt vi vet ikke vært tilgjengelig på engelsk før nå. Om du synes det virker interessant, kan du ta en titt på spillets Steam-side for skjermbilder og informasjon. Der kan du også kjøpe spillet, som koster 9,95 dollar (omtrent 62 kroner).

Gumboy: Crazy Adventures er et plattformspill der du spiller et merkelig vesen som kalles gumboy. Dette ballformede vesenet må du lede gjennom 40 brett fordelt på seks unike verdener. Gumboy har i utgangspunktet mange av egenskapene til en gummiball, men om han har behov for det, kan han endre både form, størrelse og egenskaper.

For å komme i mål må Gumboy både rulle, hoppe, sveve og flyte, og de mange miljøene han må gjennom er fulle av interaktive elementer og skjulte objekter. Spillet er nå tilgjengelig på Steam, og koster 14,95 dollar (cirka 92 kroner).

Eets

Eets er et hjernetrimspill som har fått mye god kritikk. Her blandes konseptene fra Lemmings og The Incredible Machine, med morsomme og finurlige resultater. I dag ble spillet lansert over Steam, og mer informasjon finner du på spillets produktside på Valves digitale distribusjonssystem. Eets koster deg 9,95 dollar, men er du kjapp får du en dollars avslag på prisen.

Til slutt kan vi nevne Zen of Sudoku som er, ja, du gjettet riktig, et Sudoku-spill. Dette ble utviklet av studioet som jobber med Natural Selection 2, og ble lansert på Steam for en tid tilbake. Prisen er 9,95 dollar, og mer informasjon finner du på Steam.

Eets, Gumboy og Zen of Sudoku er også tilgjengelig direkte fra spillenes respektive nettsteder, om du foretrekker at en større andel av pengene dine går til utviklerne.

Siste fra forsiden