Nye Spore-spill underveis

Serien utvikles i flere retninger

Electronic Arts planlegger å gi ut flere Spore-relaterte spill i år.

Spore-serien er i stadig utvikling, og nå har Electronic Arts fortalt at de planlegger å gi ut flere ulike Spore-baserte spill i det kommende året.

Spore-serien får fire nye tilskudd i år.

Først ut er Spore: Galactic Adventures, som vi allerede har hørt om. Dette er en utvidelsespakke for PC-versjonen som legger til en hel haug nytt innhold i spillets siste fase, hvor du får utforske verdensrommet.

Galactic Adventures lar deg blant annet utforske planeter til fots, spille oppdragsbaserte eventyr, og skape dine egne eventyr ved hjelp av et innebygd verktøy. Som belønning for å løse slike eventyr får du unike gjenstander som gir skapningene dine nye egenskaper.

Deretter har vi Spore Creature Keeper, et PC-spill som gir yngre spillere mulighet til å oppdra og leke med sitt eget Spore-vesen. De små skapningene kan trenes og koses med, og få klær, leketøy og mye annet.

EA har også kunngjort Spore Hero, et nytt spill for Wii. Her må du legge ut på eventyr i en fargerik verden, og spillet beskrives som et "eventyrspill hvor fokuset er på kreativitet og evolusjon". EA sier spillet er designet spesifikt for Wii-kontrollerne.

DS-eiere kan også glede seg til et nytt Spore-spill, nemlig Spore Hero Arena. Dette spillet bygger videre på konseptene fra Spore Creatures, og lar deg designe dine egne skapninger og sende dem ut i galaksen, i kamp mot andre vesener.

Spore Hero og Spore Hero Arena skal begge lanseres til høsten.

Siste fra forsiden