Nye ulykker i Emergency 4

Take 2 og Sixteen Tons Entertainment har kunngjort at de jobber med Emergency 4.

Emergency-serien har alltid vært noe litt utenom det vanlige, samtidig som den også (dessverre) har vært preget av feil og irritasjonsmomenter. Kort fortalt går Emergency-spillene ut på å ordne opp i en serie katastrofer, ved hjelp av politi, brannvesen, ambulansepersonell og så videre.

Nå har Take 2 og Sixteen Tons Entertainment kunngjort Emergency 4, som skal komme i salg i Tyskland den 13. april i år. De har ikke kunngjort noen utgivelsesdato for resten av verden, men i og med at de tidligere spillene i serien har blitt lansert utenfor Tyskland, regner vi nok med at fireren gjør det også.

Spillet kommer med 20 oppdrag i en kampanje, samt muligheten til å spille tilfeldig genererte oppdrag. Realistisk fysikk vil spille en stor rolle, i forhold til hvordan branner sprer seg og hvordan de ulike bygningene reagerer på alt det de blir utsatt for. Dessuten loves vi enklere kontroller og en flerspillermodus.

Oppdragene er, som tidligere, svært varierte, og vi får prøve oss på alt fra å løse trafikk-korker til å slukke store branner, takle demninger som bryter sammen og til og med prøve å redde liv under et terroristangrep.

Siste fra forsiden