Nyhet fra Piraha Bytes på Games Convention

Folkene bak Gothic-serien vil kunngjøre et nytt rollespill på Games Convention.

Deep Silver har nylig gitt ut en pressemelding hvor de forteller hvilke spill de vil demonstrere på Europas største spillmesse, Games Convention. Her nevner de blant annet en ekspansjon til Anno 1701 for PC, et eventyrspill med den populære tyske sci-fi-helten Perry Rhodan, samt en etterfølger til Secret Files: Tunguska.

I tillegg forteller de at de vil komme med flere kunngjøringer av helt nye prosjekter, og et av disse er det neste rollespillet fra Piranha Bytes, skaperne av Gothic-serien.

Som kjent ble samarbeidet mellom Piranha Bytes og Gothic-utgiver JoWooD brutt i vår, tilsynelatende etter store uenigheter mellom selskapene. Dette resulterte i at JoWooD begynte å lete etter en ny utvikler for Gothic 4 (som de har rettighetene til), mens Piranha Bytes slo seg sammen med Deep Silver.

Deep Silver holder munnen lukket hva detaljer om det nye rollespillet angår, men det vi vet om spillet er at det vil foregå i en fantasyverden med «trollmenn, krigere, jegere, troll, ulver, og så videre», og at denne verdenen vil være litt mindre enn den i Gothic 3 (mer lik verdenen i Gothic 1).

Pressekonferansen hvor det nye Piranha Bytes-spillet blir kunngjort vil finne sted 22. august.

Siste fra forsiden