Nyheter for MMORPG-spillere

EverQuest II får en ny ekspansjon, danske Runestone har lansert Seed og skaperen av Horizons jobber med et nytt MMORPG som heter Crusade.

SOE har kunngjort Echoes of Faydwer, som blir den tredje ekspansjonen til EverQuest II. Pakken lanseres i november, og introduserer en ny spillbar rase, fae (magiske vesener med vinger). Disse bor i kontinentet Faydwer, og kommer fra en by som heter Kelethin (en ny by som fungerer som "start-by" for fae-rasen).

Echoes of Faydwer kommer med 350 nye oppdrag, massevis av nye våpen, rustninger, yrker og ridedyr og over 20 nye monstre i 20 nye spillområder. Dessuten har "achievement"-systemet fra Kingdom of Sky blitt forbedret, noe som gir spillerne ekstra muligheter til å skreddersy egenskapene sine. SOE har også kunngjort en ny nedlastbar miniekspansjon, The Fallen Dynasty. Denne lanseres i juni.

I går kunngjorde danske Runestone at MMORPG-verdenen er ett spill rikere. De har nemlig lansert Seed, et spill som fokuserer mer på intellektuelle løsninger enn rå kraft, og hvor spillerne må samarbeide med ikke-spillende figurer for å bestemme skjebnen til en romkoloni. Seed kan lastes ned gratis fra Runestone sitt nettsted, og du får mulighet til å prøve spillet i 14 dager før du må betale abonnementsavgift om du vil fortsette spillingen.

Quest Online har kunngjort Crusade, et MMORPG-spill fra David Allen (som har stått for Mordor, Demise og den originale designen av Horizons). Spillet er et fantasybasert rollespill som foregår i en levende verden hvor to kontinenter kjemper en tilsynelatende evigvarende kamp mot hverandre. Utviklerne lover å implementere ting som familier, dynamiske oppdrag, korstog, "tradeskills" og store hærstyrker, og forteller at Crusade vil tilby både "spiller mot spiller"-kamp og "spiller mot miljø"-kamp.

Til slutt kan vi fortelle at First Person Plural har kunngjort HumanLimit, et onlinebasert bilspill som blir gratis å spille. For øyeblikket har vi ikke spesielt mye informasjon om dette, annet enn at lanseringen vil foregå i tredje kvartal 2007. Du kan imidlertid holde øye med spillets nettsted om du ønsker å følge med på utviklingen (der kan du også registrere deg som spiller).

Siste fra forsiden