Nyheter i GTA IV for PC

Rockstar demonstrerer PC-versjon

PC-versjonen av enorme Grand Theft Auto IV får bedre grafikk og nye funksjoner.

I november kommer Grand Theft Auto IV til PC, og i den forbindelse tok Rockstar Games en tur til Games Convention for å presentere den kommende PC-versjonen.

De første bildene fra PC-versjonen er lagt ut (klikk bildet for galleri).

Det første de fokuserte på var at grafikken blir langt bedre på PC enn den var på konsollutgavene. Blant annet kan vi se frem til et større detaljnivå, jevnere animasjoner og bedre og mer realistisk lyssetting.

En spennende nyhet på PC er at spillet hele tiden tar opp det som skjer, og lagrer opp til 30 sekunder med gameplay i minnet samtidig. Om du gjør et spektakulært stunt, eller det skjer noe morsomt du gjerne vil spare på, kan du lagre det som har skjedd og dele det med andre.

Disse filmsnuttene kan også redigeres, blant annet ved at du kan endre kameravinkler, legge til ulike typer filtre, og klippe filmen opp om du for eksempel vil hoppe over noen sekunder som ikke var like morsomme som resten.

PC-versjonen får også nye flerspillermuligheter. Spillerne får mer kontroll til å skreddersy hva slags flerspillerkamper de vil søke etter, og spillet kommer med nye moduser. Det ser også ut til at flere kan spille samtidig på PC.

Naturligvis kommer spillet med støtte for både håndkontroller og kombinasjonen tastatur og mus. Du kan lese mer hos Eurogamer.

Siste fra forsiden