Nyheter til Wii

Nintendo har avslørt at de vil gi ut nytt ekstrautstyr for skytespill, samt lansere en ny Wii-kanal senere i år.

Som de to andre konsollgigantene har Nintendo holdt en egen pressekonferanse på E3, og her kom de med flere nyheter. En av de mest interessante er Wii Zapper (midlertidig navn), som er et geværformet tillegg for Wii-kontrolleren. Wii Zapper vil blant annet støttes av titler som Resident Evil: Umbrella Chronicles, Ghost Squad og Medal of Honor.

I følge Nintendo vil Wii Zapper gi førstepersons skytespill en helt ny dimensjon. Zapperen skal lanseres senere i år, og vil selges med Nintendo-utviklet programvare (sannsynligvis en spillsamling) som skal demonstrere dens mange egenskaper.

Nintendo hadde også en mer generell Wii-nyhet, nemlig en ny kanal til onlinetjenesten deres. Denne heter Check Mii Out, og bygger videre på det populære Mii-konseptet (hvor brukere lager karikaturversjoner av seg selv, som kan representere dem i ulike spill).

Med Check Mii Out kan brukerne vise Mii-ene sine til hele verden, og la andre brukere stemme på dem. Det ser ut som man får mulighet til å stemme på ulike aspekter av Mii-ene, slik som hvor godt de ligner personene de er basert på og så videre.

Check Mii Out vil bli gjort tilgjengelig senere i år.

Siste fra forsiden