Kongelig gatekamp i juli

Nyoppusset versjon

The King of Fighters XII slippes i Europa til sommeren.

Street Fighter IV troner som kongen av konsolslåssespill akkurat nå, men til sommeren får spillet konkurranse fra sin gamle rival. Da er det nemlig klart for lansering av SNK Playmores The King of Fighters XII.

The King of Fighters XII er utviklet i anledning seriens femtenårsjubileum og har derfor fått en drastisk grafikkoppdatering over sine forgjengere. Spillet er fortsatt i 2D, men alle figurer og bakgrunner er tegnet på nytt og i høy oppløsning.

– Målet med The King of Fighters XII var å starte en gjenfødelse for serien, og vi har hatt som mål å skape en helt ny The King of Fighters-opplevelse. For å lage et unikt slåssespill har vi revolusjonert grafikken, og rent visuelt er spillet nå i toppsjiktet, skryter Masaaki Kukino fra SNK Playmore i en pressemelding.

Vi får tjue slåsskjemper, noe som faktisk skal være det laveste antall krigere i serien hittil. Kampsystemet skal ha fått seg noen justeringer, men det kjører fortsatt de tradisjonelle tre-mot-tre kampene serien er kjent for.

Ignition Entertainment står for utgivelsen i vår del av verden, og spillet slippes en gang i løpet av juli. Det er annonsert for Xbox 360 og Playstation 3.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden