Nytt actionspill bruker Source

Zeno Clash er et actionspill fra den chilenske utvikleren ACE Team.

I går kunngjorde den chilenske utvikleren ACE Team at de hadde sikret seg rettighetene til å bruke Valves Source-motor i det kommende actionspillet Zeno Clash. Dette spillet er under utvikling for PC, og er et førstepersons actionspill som fokuserer på brutal nærkamp.

Handlingen foregår i en «punk-fantasy»-verden, og følger en person som har blitt bortvist fra stammen sin. Nå jages han av sine egne brødre, og må legge ut på en farlig reise gjennom en forbudt ørken for å nå verdens ende.

Utviklerne mener at spillets fokus på nærkamp vil føles friskt og annerledes for spillerne. I Zeno Clash vil fienden nesten alltid være tett på, selv om spillet også kommer med eksotiske skytevåpen og magiske gjenstander.

ACE Team forteller at Source-motoren gir dem funksjonaliteten, verktøyene og fleksibiliteten de trenger for å skape en spillverden ulikt alt annet sett til nå, mens Valve selvsagt er svært fornøyd med at ACE har valgt å bruke Source i deres spilldebut.

Zeno Clash skal etter planen lanseres i 2008, men det er uklart om ACE Team har skaffet seg noen utgiver enda. Mer informasjon kan du finne på spillets nettsted (som i skrivende stund riktignok er nede for telling).

Siste fra forsiden