Nytt actionspill fra Codemasters

Codemasters jobber med et nytt spill som har fått kodenavnet Strike Team.

I et intervju med bransjebladet Develop har britiske Codemasters røpet at de jobber med et nytt spill. Dette blir et actioneventyr som skal drives frem av sterke rollefigurer, og spillet utvikles med Codemasters egen spillmotor, EGO.

Denne motoren ble sist sett under panseret på rallyspillet Colin McRae: Dirt, da kjent som Neon. EGO brukes i alle de kommende spillene som utvikles internt i Codemasters, inkludert Operation Flashpoint 2 og Race Driver: Grid.

Codemasters gav få spesifikke detaljer om det kommende prosjektet, som har fått kodenavnet Strike Team. De forteller imidlertid at det er et ambisiøst prosjekt, og at utviklerne hos det Guildford-baserte Codemasters-studioet synes det er svært spennende å jobbe med noe nytt.

Studiosjef Aidrian Bolton forteller konseptet originalt kom fra Codemasters-hovedkvarteret i Warwickshire, men at det er teamet i Guildford som står for design og finpuss. Videre forteller han at de har fått stor frihet til å utvikle spillet som de vil, noe de setter pris på.

Det er sannsynligvis lenge til vi får noen konkrete detaljer om dette nye spillet, da lanseringen etter planen ikke skal finne sted før i 2009.

Siste fra forsiden